Flyktningerennet tildeles Frivillighetsprisen 2020

Flyktningerennet viser vei selv om Rennet er avlyst andre år på rad!

Den frivillighet innbyggere i grensetraktene Lierne og Frostviken bidrar med slik at Flyktningerennet blir en opplevelse for store og små, ble i vinter belønnet med Namdal Regionråds Frivillighetspris for 2020!

Namdal Regionråds statutter

Styreleder Karl Audun Fagerli mener dette er en pris som alle innbyggere i området skal føle eierskap i. Samtidig viser Hege Nordheim-Viken, leder for Namdal Regionråd, til den historikk rennet har. Nordheim-Viken overleverte tegning av Knut Høihjelle som symboliserer frivilligheten i rennet, blomster samt en gavesjekk på 10.000 kroner.

Les mer om overrekkelsen på Namdalsavisas nettsider

Tegningen laget av Høihjelle kan du finne hos LiVerten123